Nyhetsbrev

Nå kunderna snabbt och enkelt!
Nyhetsbrev via e-post är ett snabbt och enkelt sätt att nå ut till sina kunder. Nyhetsbrevet är en utmärkt kanal för att informera om dig och ditt företag samt vad ni erbjuder. Det kan vara ett bra sätt att skapa förtroende hos nya kunder men också påminna äldre kunder som inte handlat på länge.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev är också ett utmärkt sätt att informera om lansering av nya produkter eller för att tipsa om tillfälliga kampanjer för att locka till köp. Företag som arbetar inom svåra och komplicerade områden kan använda nyhetsbrevet för att utbilda sina kunder och samtidigt visa att man är experter inom området. Välinformerade och utbildade kunder förstår värdet i din produkt eller tjänst och är därför mer villiga att betala mer för den.

Möjligheterna till statistik och uppföljning av e-postutskick ger möjligheter att anpassa innehållet efter mottagaren. Genom att se vilka som öppnat nyhetsbrevet, vilka länkar som fått flest klick och vid vilket tidpunkt ditt brev får bäst respons kan du få en hint om hur utskicket tagits emot av prenumeranterna.

På Holviks kan vi hjälpa ert företag med att starta upp och skapa effektiva nyhetsbrev. Utifrån era mål och behov hittar vi en lösning för epostmarknadsföring som passar er. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med era nyhetsbrev.