Webbhotell

                                                                       

beställ knapp
kontakta oss knapp

Webbhotell ”All inclusive”

När vi på Holviks skapade vår webbhotellstjänst så utgick vi ifrån hur vi själva alltid har velat ha det. Ett webbhotell som bara fungerar, har support i toppklass, vänligt bemötande, senaste tekniken och dessutom möjlighet att få hjälp med allt annat som hör ihop med webbutveckling, epostmarknadsföring, traditionell marknadsföring, trycksaker, original, bildhantering, affärsutveckling, säljkampanjer, systemstöd med Office 365, utbildningar mm.

Webbhotel ”all inclusive” ger dig som kund en rad fördelar som du har svårt att hitta hos andra leverantörer. Vårt partnerskap med Loopia ”Sveriges största webbhotellsleverantör” gör att du får en av marknadens stabilaste tekniska plattformar för 157:-/ månad. Till detta får du vår hjälp med att hålla koll på kontot och ordna e-post, byta lösenord eller annat som behöver hanteras. För våra övriga tjänster så erbjuder vi antingen fast månadskostnad eller löpande då du bara betalar för exakt det du behöver. Boka ett möte så pratar vi ihop oss om en lösning som passar dina behov.

Holviks har mer än 35 års erfarenhet av att ha drivit Reklambyrå. Vi har hjälpt allt ifrån stora postorderjättar som Ellos till små enmansföretagare. För oss är resultatet du får av våra insatser en hederssak.

Vårt motto : Våra råd är handfasta, vi vågar säga nej, och vi jobbar alltid hela vägen in i mål.

Så oavsett om du behöver bygga en webbplats eller webshop. Skaffa e-post och kalenderfunktioner med t.ex. office 365 för att lösa den dagliga driften eller har andra utmaningar inom modern marknadsföring så är vårt löfte att alltid ge dig marknadens bästa stöd.

Holviks teamet